2022 Yılı Sözleşmeli Mühendis (Orman Endüstri Mühendisi) Alımı Sonuçlarına İlişkin İlan

29.04.2022 A+ A-


T.C.

TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI

ORMAN GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

2022 YILI SÖZLEŞMELİ MÜHENDİS (ORMAN ENDÜSTRİ MÜHENDİSİ) ALIMI SONUÇLARINA İLİŞKİN İLAN

Orman Genel Müdürlüğü taşra teşkilatında, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4. Maddesinin (B) fıkrasına göre istihdam edilmek üzere 6/6/1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esasların Ek 2'inci maddenin (b) fıkrası gereğince “Yazılı ve/veya sözlü sınav yapılmaksızın, KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınmak suretiyle ilgili kurum ve kuruluşlar tarafından yapılacak yerleştirme," hükmü çerçevesinde sözleşmeli personel pozisyonunda 50 adet Mühendis (Orman Endüstri Mühendisi) alımına ilişkin www.ogm.gov.tr adresinde ve resmi gazetede yayımlanan ilana göre adayların tercih işlemleri 04.04.2022 – 10.04.2022 tarihleri arasında tamamlanmıştır.

E-Devlet üzerinde bulunan Orman Genel Müdürlüğü – Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr adresi üzerinden e-devlet şifreleri ile başvuruları alınan adayların sonuçları, 2020 yılı KPSSP3 puan sırası esas alınmak suretiyle başvuruda bulunan adayların tercihleri ve puanları doğrultusunda elde edilmiş olup, sistem tarafından yerleştirme işlemi yapılmış ve sonuçlar (Ek-1)  ilan ekinde yayınlanmıştır.

Ayrıca adaylar sınav sonuçlarını Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı Kariyer Kapısı (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) adresindeki sistemden e-devlet şifreleri ile öğrenebilecektir.

Sınav sonuçlarına dair, ilgililere ayrıca yazılı bildirimde bulunulmayacaktır.

Ek-1' de isimleri yer alan (tercihlerine yerleştirmeleri yapılan) adayların aşağıda belirtilen belgeleri 09/05/2022 – 20/05/2022 tarihleri arasında elektronik ortamda taramak ve eklemek suretiyle personel@ogm.gov.tr adresine mail olarak göndermeleri gerekmektedir. Elden veya posta yoluyla evrak teslimi kabul edilmeyecektir.

Verilen süre içerisinde müracaat etmeyenlerin başvuru tarihlerinden sonra yapacakları başvurular kabul edilmeyecektir.

İstenen Belgeler

  1. Nüfus Cüzdanı Sureti,
  2. 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48/7 Maddesi gereği “görevini devamlı yapmasında akıl hastalığı bulunmadığına" dair Ruh Sağlığı ve Hastalıkları hekimlerince verilen Durum Bildirir Tek Hekim Sağlık Raporu ve bir adet fotokopisi
  3. Cumhuriyet Savcılığı İyi Hal Belgesi (E-Devlet sisteminden alınacaktır.)
  4. Askerlik Durum Belgesi (E-Devlet sisteminden alınacaktır.)
  5. İlgili KPSS Puanını Gösteren Sınav Sonuç Belgesi (ÖSYM sisteminden alınacaktır.)
  6. Mezun Belgesi veya Geçici Mezuniyet Belgesi (E-Devlet sisteminden alınacaktır.)
  7. Vesikalık Fotoğraf (Son 6 ay içinde çekilmiş)
  8. 20.03.2022 tarihinde ilan edilen 2022 Yılı Sözleşmeli Mühendis (Orman Endüstri Mühendisi) Alım İlanının “Adaylarda Aranacak Genel ve Özel Şartlar" başlığının altında yer alan şartların kontrolünün tespiti için,

- Sigortalılık Tescil ve Hizmet Kaydı (Barkotlu belge olarak alınması gerekmekte olup İşyeri Unvan Listesinin de bulunmasına dikkat edilecektir.) (E-Devlet sisteminden alınacaktır.)

Sistem tarafından yapılan yerleştirme işlemine ilişkin sonuçlar, evrakların kontrolü sonucunda adayların başvuru şartlarını sağlama durumlarına göre kesinlik arz edeceğinden, yerleştirme işlemleri adaylar için tek başına bir hak doğurmamaktadır.

Ayrıca istenilen belgelerin asılları atama işlemlerinin gerçekleşmesinin ardından görev yeri olan Bölge Müdürlüğü Personel Şube Müdürlüklerine teslim edilecektir.

Bu ilan tebliğ mahiyetinde olup; ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

İrtibat Telefonları: 0312 296 38 73- 0312 296 38 31- 0312 296 39 19- 0312 296 3910

İlan olunur. ​